Posjetimo Dalmatinsku Zagoru i krajnji jug Dalmacije - zelenu pokrajinu sočnih voćki, zavirimo među plantaže mirisnih mandarina gdje će nas ljubazni domaćini nakon ugodnog dana ugostiti domaćim proizvodima. S tradicionalnim, autohtonim lađama će nas provesti močvarnim rukavcima prekrasne delte Neretve na nezaboravan foto safari ...


PROGRAM PUTOVANJA:


1. DAN 28.10. – subota ZAGREB – IMOTSKI – GRADAC 

Polazak u 06:00 sati sa Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-507). Slijedi vožnja uz kraće pauze do srca Dalmatinske Zagore – IMOTSKOG.  Panoramski razgled dvaju bisera imotskog kraja – CRVENOG I MODROG JEZERA,a u nastavku obilazak grada i spomenika velikanu hrvatskog pjesništva – TINU UJEVIĆU! Potom slijedi vožnja do Ploča, te dalje do Gradca, slikovitog gradića na samom rubu makarske rivijere. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju rivom i razgled mjesta. Noćenje. 


2. DAN 29.10. – nedjelja GRADAC – OPUZEN – ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Kraća vožnja do Opuzena, gdje slijedi dobrodošlica uz domaću rakiju i smokve. Odlazak na mirisne plantaže, gdje će se svatko pojedinačno okušati u berbi mandarina, pojesti koliko god želi tek ubranog voća… (svatko će dobiti vrećicu u kojoj će moći nabrati za sebe do 5 kg mandarina).  Cijela atmosfera začinjena je zabavom i smijehom, a usred plantaže može se i zaplesati… Nakon berbe, odlazak na FOTOSAFARI, vožnju tradicionalnim neretvanskim lađama po močvarnim rukavcima neretvanske delte, jedine delte u Hrvatskoj! Prilika za uživanje u bogatoj flori i fauni, vožnja lađama do tradicionalnog restorana na Neretvi, gdje će biti upriličen pravi autohtoni ručak. Zabava do kasnijih poslijepodnevnih sati. Polazak oko 17:00 sati, s planiranim dolaskom u Zagreb u kasnijim večernjim satima. 


CIJENA ARANŽMANA  PO OSOBI: 610,00 kn
Rok za prijavu: do 7 dana prije polaska ili do popunjenja mjesta
Minimalam broj putnika: 40


Cijena uključuje:

  • Prijevoz kvalitetnim turističkim autobusomSmještaj u hotelu Labineca***/Gradac na bazi noćenja s doručkom u ½ premier sobama (buffet doručak)
  • Piće dobrodošlice u hotelu
  • Licenciranog turističkog pratitelja
  • Sve razglede prema programu 
  • Osiguranje jamčevine
  • Pripremu i organizaciju puta

Cijena ne uključuje:

  • Doplatu za program „berba mandarina i foto safari“ s uključenim ručkom i ponudom pića i voća na Neretvi – 180,00 kn 
  • Doplata za večeru u hotelu – 35,00 kn/švedski stol, preporuka
  • Doplatu za 1/1 sobu – 120,00 kn
  • Ulaznice za objekte od osobnog interesa