Doček 2019. Godine

Termin putovanja: 30.12.2018. – 02.01.2019.

 

1. dan                   ZAGREB– HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 01:00 (peroni 502-505). Slijedi vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Nakon prelaska državne granice uputiti ćemo se prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leoploda. Nakon razgleda, odmor za kavu. Nastavak putovanja Bokokotorskim zaljevom te odlazak do Budve. Smještaj u hotel. Nakon smještaja u hotel, odlazak u grad u pratnji turističkog pratitelja. Povratak u hotel. Nastavak druženja prema željama. Noćenje.

 

2. dan                   BUDVA – KOTOR – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA -  BUDVA  (fakultativno)

Doručak. Odlazak do Kotora, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Vožnju prema Perastu, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepse građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII - XVIII stoljeća. U to vrijeme jača pomorstvo i kapetani podižu vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Obiluje sakralnim spomenicima: crkva Sv. Nikole nastala između i Parohijska crkva. Nakon razgleda crkve i muzeja, polazimo na izlet brodom na otok Gospa od Škrpjela. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje, povratak u Perast te povratak prema Budvi te priprema za najluđu noć. Noćenje.


3. dan                   BUDVA – SVETI STEFAN – ULCINJ – BAR – BUDVA  (fakultativno)

Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet, odlazak u dva grada na samom jugu Crne Gore – Bar i Ulcinj. Na putu stajanje, na vidikovcu za fotografiranje čuvenog otočića Sveti Stefan, najluksuznijeg mjesta u Crnoj Gori. Nastavak putovanja prema Ulcinju – gradu poznatom po svojim prelijepim pješčanim plažama. Vjeruje se da su Ulcinj osnovali Iliri u 5.stoljeću pr.Krista. Zbog svog strateškog položaja bio je meta mnogih osvajača: Ilira, Grka, Rimljana, Mlečana, Turaka, gusara, Talijana...Razgled grada u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za kavu. Nakon Ulcinja odlazimo prema Baru, gradu koji je arheološki muzej pod vedrim nebom. Posjet starom gradu u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Povratak prema Budvi te odlazak u hotel. Noćenje.

 

4. dan                   BUDVA  – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja u smjeru Hrvatske. Usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Zagreb se očekuje u kasnim večernjim satima.

 

 

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.090 kn

CIJENA S POPUSTOM: 999 KN

(vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta u autobusu)

Minimalan broj putnika: 40    Rok za prijavu: 7 dana do polaska    

 

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

·       prijevoz autobusom prema programu putovanja

·       licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja

·       3 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u Budvi, u dvokrevetnoj sobi

·       razgledi po programu

·       razgled Budve u pratnji turističkog pratitelja

·       jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja

 

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

·       ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se fakultativno posjećuju

·       boravišna pristojba u hotelu – 3,00 € obavezna doplata

·       razgled katedrale Sv.Tripuna u Kotoru i Muzeja sakralne umjetnosti - 2,50 €

·       posjet svetištu Sv. Leopolda i crkvi Sv. Jeronima  –  1,00 €

·       doplata za jednokrevetnu sobu (1/1) – 450 kn

·       sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“

·       putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja – 95,00 kn

·       FAKULTATIVNI IZLET (2. DAN): KOTOR – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA – 25 €

(minimalno 20 prijavljenih putnika, prijava u agenciji najkasnije 7 dana do polaska, plaćanje izleta na licu mjesta).

Cijena izleta uključuje: prijevoz autobusom, lokalnog vodiča tijekom izleta, turističku taksu u gradu Kotoru, prijevoz brodićem na relaciji Perast – Gospa od Škrpjela – Perast, ulaznicu za crkvicu i muzej na otočiću Gospa od Škrpjela

·       FAKULTATIVNI IZLET (3. DAN): SVETI STEFAN – ULCINJ – BAR – 25 €

(minimalno 20 prijavljenih putnika, prijava u agenciji najkasnije 7 dana do polaska, plaćanje izleta na licu mjesta).

Cijena izleta uključuje: prijevoz autobusom, lokalnog vodiča tijekom izleta, turističku taksu u gradu Baru

 

Smještaj: HOTEL BORIS 3*** (provjereni hotel)

 

Napomena: prilikom posjeta svim sakralnim objektima preporuča se ostaviti dobrovoljni prilog.

 

Minimalan broj putnika: 40

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn

sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi 100 kn

bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA:

Prilikom prijave uplaćuje se 30% ukupne cijene aranžmana, a preostalih 70% najkasnije 30 dana prije početka putovanja. Ukoliko se putnik odluči na obročnu otplatu aranžmana putem kreditne kartice, tada se prilikom prijave/rezervacije uplaćuje cijeli iznos aranžmana na željeni broj rata.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Pravo Putnika na raskid Ugovora:

Ukoliko Putnik otkaže aranžman za putovanje, Svijet putovanja od ukupne cijene aranžmana na ime nakade štete zadržava sljedeći iznos:

i)    više od 30 dana prije polaska: 30% cijene aranžmana, a najmanje 100 kn

ii)   od 29 do 22 dana prije polaska: 40% cijene aranžmana

iii)  od 21 do 15 dana prije polaska: 80% cijene aranžmana

iv)  od 14 do 0 dana prije polaska: 100% cijene aranžmana

v)   nakon polaska: 100% cijene aranžmana

Pravo Agencije na raskid ugovora: Svijet putovanja može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana i Putniku u cijelosti vratiti sva primljena plaćanja za paket-aranžman, bez obveze naknade štete Putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od najmanjeg broja navedenog u ugovoru ili programu putovanja koji je sastavni dio predugovorne informacije i ako obavijesti Putnika o raskidu ugovora unutar roka navedenog na promidžbenom materijalu ili programu putovanja, tj. 7 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koje traju od 3 do uključivo 5 dana;

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Odgovorni organizator: Svijet putovanja d.o.o.

Polica za osiguranje jamčevina turističkih paket aranžmana: Br. police 1501-00000585 uplaćena kod osiguravajuće kuće Wiener osiguranje d.d.

Polica za osiguranje od odgovornosti:Br. police 1399-00037055 uplaćena kod osiguravajuće kuće Wiener osiguranje d.d.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr.

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa po danima ovisno o praznicima i vremenskoj prognozi.

Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošču.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.