PROLJETNI PRAZNICI I USKRS

Karneval u Veneciji 1 dan

Jednodnevni izlet subotom i nedjeljom

Karneval u Veneciji smatra se najstarijim, najraskošnijim, ali i najpopularnijim europskim karnevalom. Svake se godine održava u Veneciji, talijanskom gradu bogate povijesti, smještenom na 118 otočića premreženim kanalima, koje povezuje oko 400 mostova. Jedan od najromantičnijih gradova svijeta, u vrijeme karnevala postaje odredište milijuna ljudi koji ovdje dolaze kako bi vidjeli svjetski poznate venecijanske maske.

Detaljnije

Karneval u Veneciji i otoci lagune

Dvodnevno putovanje u Veneciju te posjet otocima Murano, Burano i Torcello

Dvodnevno putovanje u Veneciju na karneval i posjet otocima lagune: Murano, Burano i Torcello. Posjetite Veneciju u vrijeme kada sve ulice u Veneciji postaju jednosmjerne, a cijeli grad postaje jedna velika kazališna scena i svi su pod maskama. Karneval u Veneciji je drugi po veličini karneval u svijetu. Stavite masku na lice i uživajte u čarima venecijanskog karnevala.

Detaljnije

Sarajevo 2 dana

Dvodnevno putovanje u Sarajevo uz posjet Vrelu Bosne

Vikend putovanje autobusom u Sarajevo i posjet Vrelu Bosne za 440 kn!

Detaljnije

Ljepote Crne Gore uz posjet Dubrovniku

Četverodnevno putovanje autobusom u Crnu Goru s posjetom Dubrovniku

Crna Gora je još uvijek jedna od skrivenih turističkih destinacija poznata po dobrim ljudima, kvalitetnoj hrani i lijepoj prirodi. Iako zemlja male površine, Crna Gora ima 5 nacionalnih parkova koji su zanimljivi u svako doba godine. Posjetite NP Skadarsko jezero ili neka Vas preuzme crnogorski Olimp - NP Lovćen.

Detaljnije

Gardaland 1 dan

Jednodnevni izlet u zabavni prak Gardaland

Jednodnevni izlet autobusom u zabavni park Gardaland i cjelodnevno uživanje u mnogobrojnim atrakcijama za samo 230 kn.

Detaljnije

Portugal Express

Petodnevno putovanje u Portugal avionom

Portugal je država u južnoj Europi koja osim bogate povijesti nudi i odličnu gastro ponudu baziranu na bakalaru. Osim Lisabona koji je prijestolnica, Portugal je zemlja izuzetno velike i bogate povijesti.

Detaljnije