Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Beograd - sajam kozmetike

33. međunarodni kongres i sajam kozmetike, njega kose, estetike i zdravlja, najveći beauty sajam

33. međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja, najveći beauty sajam na području Jugoistočne Europe. 6. i 7. travnja 2019. godine, Beogradski sajam, Hala 1.

Cijena 590 HRK po osobi

Polasci

  • 06.-07.04.2019. - garantirani polazak

Program putovanja


1. dan ZAGREB – BEOGRAD

Polazak autobusa u 05.00 s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja prema Beogradu, glavnom gradu Srbije. Po dolasku iskrcaj putnika na sajmu. Predviđeni boravak na sajmu je do cca 18:00 sati nakon čega slijedi transfer do hotela.  Smještaj u hotel. U večernjim satima predlažemo večeru u jednom od restorana na Skadarliji, uz tradicionalne srpske specijalitete i fantastičnu atmosferu. Nakon večere preporučamo odlazak na poznate beogradske splavove gdje možete provjeriti zašto kažu da je noćni život u Beogradu najbolji. Noćenje.

2. dan BEOGRAD - ZAGREB

Doručak u hotelu. Odlazak u šetnju u pratnji pratitelja putovanja do Kalemegdana, stare tvrđave iznad ušća Save u Dunav, simbola Beograda, zatim Knez Mihajlovom ulicom do Trga Republike. Slobodno vrijeme za ručak I shopping.  Polazak za Zagreb u poslijepodnevnim satima. Slijedi vožnja prema Hrvatskoj, uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb predviđen  je u kasnim  večernjim satima.

 

FM CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 590 KN

(vrijedi do popunjenja mjesta po FM cijeni)

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 650 KN

 

 

U program putovanja je uključeno

  • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
  • sve razglede prema programu
  • smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja s buffet doručkom
  • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

U program putovanja nije uključeno

Fakultativna ponuda:

  • Večera na Skadarliji uz muziku €25 po osobi
  • Doplata za jednokrevetnu sobu – 220 kn

Obavezna doplata: Boravišna pristojba na recepciji hotela 1,50 € po osobi

Ulaznica na sajam cca 350 RSD dnevno / cca 20 kn  (individualna kupovina na licu mjesta)

Napomena

Minimalan broj putnika: 40

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu akontacije aranžmana. Po uplati akontacije primit ćete račun u elektronskom obliku, te ugovor o putovanju. Završno pismo i raspored sjedala u aubobusu šaljemo 2 dana prija putovanja. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za  državljane Republike Hrvatske viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Šifra aranžmana: TOPT0604