Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Individualno

Čoko Festival u Opatiji

03.-05.12.2021. - Najslađi užitak za sva osjetila

Tamna, mliječna, bijela, čokoladna pralina punjena šampanjcem ili pak pralina sa zlatnim listićima? Imamo ih sve! Pozivamo Vas na najslađi vikend u godini, od 03.12. do 05.12. – na Festival čokolade u Opatiji koji će zasladiti i ponovno uljepšati početak prosinca!

Cijena 690 HRK po osobi

Polasci

 • 03.12.2021

Program putovanja

 

Povodom poznatog opatijskog Festivala čokolade pripremamo posebnu bajku inspiriranu poznatom pričom o malom Charlieju i tvornici čokolade! Našim čokoladnim carstvom vladat će mađioničar Billy Wonka (Andrej Škedel) i svojim čarolijama i magijom očarati sve mališane koji posjete njegov atraktivni show!

Tamna, mliječna, bijela, čokoladna pralina punjena šampanjcem ili pak pralina sa zlatnim listićima? Imamo ih sve! Pozivamo Vas na najslađi vikend u godini, od 03.12. do 05.12. – na Festival čokolade u Opatiji koji će zasladiti i ponovno uljepšati početak prosinca!

Centralno mjesto koje nikako ne smijete zaobići ponovno je naš Milenij Choco Svijet – naša tvornica čokolade kojom će tijekom Festivala čokolade vladati mađioničar Billy Wonka (Andrej Škedel) i svojim čarolijama i magijom očarati sve mališane koji je posjete!

Pratite naše Umpase na terasi Continentala tijekom subote i nedjelje, potražite na vrijeme svoju zlatnu ulaznicu i sudjelujte na ekskluzivnom mađioničarskom show-u Billyja Wonke koji će se održati u subotu i nedjelju u njegovim tajnim odajama skrivenim u hotelu Gardenija!

 • Obavezno posjetite i naše kavane Wagner i Continental i uživajte u čarobnim okusima čokoladnih i ostalih slastica, a naši chefovi su osmislili su i posebne čokoladne menije u kojima se čokolada sljubljuje s nekim neuobičajenim namirnicama i kombinacijama!
 • Naše wellness oaze u hotelu Milenij i Grand hotelu 4 opatijska cvijeta nude čokoladne tretmane i masaže koje će vas opuštati u čarobnom mirisu tamne čokolade, a pritom pružiti jedinstvenu relaksaciju i hidratizaciju vašem tijelu.
 • Zabavite se uz najljepši glazbeni ugođaj i blagdanske melodije!

 

Naša čokoladna ponuda uključuje:

Zlatnu ulaznicu za ekskluzivni mađioničarski show u kojem će Billy Wonka (Andrej Škedel) pokazati najslavnije trikove u svojim tajnim odajama skrivenim u hotelu Gardenija

Zabavni i animacijski program nestašnih i simpatičnih Umpasa na terasama naših kavana; saznajte sve o našem čokoladnom carstvu, uživajte u čokoladnoj čaroliji i pravom blagdanskom ugođaju!

 

Smještaj u hotelima: 03.-05.12.2021.

 

GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA****

Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 840 kn

 

HOTEL GARDENIJA***

Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 690 kn

 

HOTEL ROYAL****

Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: od 1.065 kn

 

U program putovanja je uključeno

 • Zlatnu ulaznicu za ekskluzivni mađioničarski show u kojem će Billy Wonka (Andrej Škedel) pokazati najslavnije trikove u svojim tajnim odajama skrivenim u hotelu Gardenija

 • Zabavni i animacijski program nestašnih i simpatičnih Umpasa na terasama naših kavana; saznajte sve o našem čokoladnom carstvu, uživajte u čokoladnoj čaroliji i pravom blagdanskom ugođaju!

 • Smještaj u odabranoj kategoriji sobe - superior/ deluxe sobe /pogledom vrt, more, balkon...
 • Bogati buffet doručak
 • Bogata buffet večera
 • Slatki poklon dobrodošlice
 • Neograničeno korištenje svih sadržaja naše Wellness Oaze u GRAND HOTELU 4 OPATIJSKA CVIJETA****(unutarnji/vanjski bazen i terapijski bazen, jacuzzi, finska sauna s kromo/kristalo terapijom, turska kupelj, ledena fontana) - Vrijedi za goste hotela Royal i goste GRAND HOTELA 4 OPATIJSKA CVIJETA****
 • WiFi

U program putovanja nije uključeno

 • Boravišna pristojbu - 10,00 kn po osobi dnevno
 • doplatu za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata ukoliko osoba boravi sama u sobi) - na upit

Napomena

Sretne i blagoslovljene blagdane u Opatiji želi Vam Svijet putovanja