GRUPNO PUTOVANJE

Gardaland, Sea Life i Safari Park

2 dana autobusom, polazak 18.05.-19.05.2024.

Posjetite najveći zabavni park u ovom dijelu Europe. Uživajte u adrenalinu i avanturi! Posjetit ćemo i zoološki vrt Parco Natura Viva i upoznati se sa brojnim biljnim i životinjskim vrstama.Program putovanja

 

1. dan   ZAGREB – KARLOVAC – RIJEKA – SAFARI PARK

Polazak autobusa u 05:30 sati ispred glavnog ulaza Zagrebačkog velesajma (ulaz JUG). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.  Posjet SAFARI PARKU gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Parco Natura Viva se prostire na preko 40 hektara i u njemu se nalazi 250 različitih vrsta divljih životinja. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi i ovom čudesnom ambijentu. Odlazak do hotela. Smještaj u hotel oko 19:00 sati. Noćenje.

 

2. dan GARDALAND – SEA LIFE AQUARIUM

Doručak, te polazak prema zabavnom parku GARDALAND koji će Vas odvest na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nastavak avanture u zabavnom parku GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline. Prva je ADRENALINE za one najhrabrije uz rollercostere: BLUE TORNADO RAPTOR i OBLIVION – The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE…  Zatim ADVENTURE za sve uzraste, vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGADA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA i . I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, KUNG FU PANDA Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino Mowgli’s Jungle Adventure i PEPPA PIG LAND namijenjena za djecu… Kao i veliki broj show programa PARADA, MAGIC Nautilus Live Show… NOVO Vodeni park LEGOLAND samo za obitelji s djecom. Polazak iz parka u 18:00 sati Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim /ranim jutarnjim satima.

 

Redovna cijena programa po osobi: 120,00 €
First minute cijena po osobi: 115,00 €

 (FM cijena vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta predviđenih po FM cijeni)

 

 

U program putovanja je uključeno

 • prijevoz turističkim autobusom
 • noćenje sa doručkom u hotelu 3* u okolici jezera Garda
 • pratitelja putovanja
 • organizaciju putovanja
 • jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

 

U program putovanja nije uključeno

 • ulaznicu za Gardaland Park  34,00 € (obavezna doplata na licu mjesta pratitelju putovanja)
 • ulaznicu za PARCO NATURA VIVA (obavezna doplata na licu mjesta pratitelju putovanja)
  • djeca od 3-5 godina - 10 €
  • djeca od 6-12 godina – 13 €
  • odrasli – 20 €
  • umirovljenici iznad 65 godina – 12 € 
 • boravišnu pristojbu 3 € po osobi ( djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu) plaćanje na licu mjesta
 • doplata za jednokrevetnu sobu: 25 €
 • putno osiguranje:
  • putno zdravstveno osiguranje - cca 2,65 € po osobi
  • osiguranje od otkaza putovanja + putno zdravstveno osiguranje - cca 9,29 € po osobi (Ukoliko se radi o obiteljskoj polici ili o putniku starijem od 65 godina, iznos police može biti drugačiji; točan izračun  police putnog osiguranja šaljemo nakon dostavljenih podataka)

 

POPUST:  dijete do 11.99 godina na pomoćnom krevetu u sobi sa 2 odrasle osobe 10% popust na cijenu aranžmana

 

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
 • za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 6 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)
 • za ulaznicu LEGOLAND po osobi do 15 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)

*prema stanju iz siječnja 2024. godine – cijena može biti podložna promjenama

 

 

Napomena

 

Napomena: Gardaland expres ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.Više informacija možete naći na: www.gardaland.it 

 

Minimalan broj putnika: 40

 

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.

 

Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 13 €
 • Sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 10 €

 

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA:

Prilikom prijave uplaćuje se 40% ukupne cijene aranžmana, a preostalih 60% najkasnije 30 dana prije početka putovanja. Ukoliko se putnik odluči na obročnu otplatu aranžmana putem kreditne kartice, tada se prilikom prijave/rezervacije uplaćuje cijeli iznos aranžmana na željeni broj rata.
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr.

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa po danima ovisno o praznicima i vremenskoj prognozi.
Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošču.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.

 

Last minute  

Gardaland

Gardaland je najpoznatije turističko mjesto u Italiji s tematikom zabavnog parka. Godišnje, milijuni posjetitelja posjete zabavni park u potrazi za zabavom nabijene adrenalinom koji svaka atrakcija nosi. Zabavni park Gardaland je odredište gdje zabavi cijela obitelj neovisno o dobi.

 

Livija Marija Furinija, lokalnoga talijanskog poduzetnika i glazbenika, očarao je Disneyland u Los Angelesu, pa je odlučio napraviti velik zabavni park na površini od 600 000 m2 koji bi bio primjeren posjetiteljima svih dobi i različitih ukusa. Otvorio ga je 1975. godine, a park tijekom godine posjeti više od 2,8 milijuna posjetitelja. Nalazi se na obali jezera Lago di Garda, u blizini gradića Castelnuovo del Garda. U bogatoj ponudi od ukupno 56 mogućih vožnji svatko će pronaći nešto za sebe. ParkCijeli je park tematski podijeljen na više dijelova: kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjeno je mlađoj djeci, a posjetitelje pustolovna duha privlači dio parka s pustolovnim atrakcijama koje podižu adrenalin te onima koje nude i posebnu priču iz pojedinog dijela svijeta. Ako ne znate od koje biste atrakcije počeli, provozajte se panoramskim vlakićem (Transgardaland Express) kroz cijeli park. Prezzemolova kućica, na visini od 25 metara, dom je malenog Prezzemola– maskote parka. Od šest velikih roller coastera najveću pozornost privlači Blue Tornado – zaštitni znak Gardalanda – na kojem se juri brzinom većom od 80 km/h te se izvode lažni sudari s tlom. Mammut ostavlja posjetitelje bez daha iako se naoko čini bezazlenim. Magic Mountain, „vlak smrti”, vozi na visini od 54 metra. Raptor je najnovija atrakcija u parku, otvorena u proljeće 2011. g. Vožnje vodenim putovima na Fuga da Atlantide i Colorado Boatu ljeti vas mogu dobro rashladiti. Niz toranj Space Vertigo, visok 50 metara, spustit ćete se do tla za tri sekunde! Tunga je atrakcija u kojoj posjetitelji, spuštajući  se u malenom čamcu niz mirnu rijeku, upoznaju čari afričke divljine! Sequoia avantura nudi iluziju sudara i polaganih dionica vožnje naglavačke. Gardaland Sea Life Akvarium mami posjetitelje magičnim morskim svijetom s tisućama najljepših stvorenja. Nema djeteta koje ne sanja posjetiti to mjesto na kojem će, makar i nakratko, postati poglavica, kauboj ili kakav drugi zanimljiv lik! Doživljaji su toliko snažni da djeca učas zaborave kako su morala čekati i do nekoliko sati ne bi li došla na red za pojedine atrakcije. Najmlađima će se činiti da su doživjeli slikovnicu uživo, a oni stariji još će se dugo sjećati uzbudljivih vožnji i avantura. Livio Furini zasigurno je uspio napraviti park za cijelu obitelj u kojem barem na jedan dan mašta postaje stvarnost.
 NAPOMENA Sve informacije na web stranici su informativnog karaktera.

Ne propustite nikada više sjajnu priliku za odmor

Budite ispred drugih. Budite uvijek obaviješteni o našim sjajnim ponudama sa ograničenim brojem mjesta.

Vasa email adresa je sigurna sa nama. Mi nikada nećemo na bilo koji način ustupiti vaše podatke drugim osobama.