Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Legoland, Munchen i Minimundus - 3 dana autobusom

TRENUTNO NEMA AKTUALNIH POLAZAKA

Želite dati svom djetetu priliku da postane pilot, vitez ili istraživač? Onda je Legoland Njemačka pravo mjesto za vas!

Cijena 0 HRK po osobi

Polasci

 • 20.-22.06.2020.

Program putovanja

 

1. dan: ZAGREB – MÜNCHEN

Polazak autobusa u 6.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502– 506). Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku do Münchena uz kraća stajanja na putu. Po dolasku, panoramski razgled grada: Marienplatz, Frauenkirche, Residenz Palace, srednjevjekovni Hofbrauhaus, Bavarski Parlament, Kraljevska palača, Opera, Feldherrnhalle, Allianz Arena... Odlazak do hotela i smještaj. Večer slobodna za vlastite programe. Noćenje u hotelu.


2. dan: MÜNCHEN – LEGOLAND – MÜNCHEN

Nakon doručka polazak na cjelodnevni izlet u zabavni park Legoland Deutschland, smješten u Günzburgu. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: Miniland (središnji dio parka s čuvenim europskim građevinama i znamenitostima, s više od 25 milijuna upotrebljenih lego kockica), LegoXtreme, Imagination, Adventure Land, Knights Kingdom, Lego City, Pirate Land... Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.


3. dan: MÜNCHEN – KLAGENFURT – MINIMUNDUS – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Klagenfurtu. Kratka šetnja po gradu  a zatim slijedi odlazak u Minimundus* – svijet u malom, gdje se nalazi 140 najpoznatijih svjetskih građevina sa svih pet kontinenata (Eifellov toranj, Slavoluk pobjede, Pathenon, katedrala sv. Petra u Rimu, Sagrada Familia, Taj Mahal, Veliki kineski zid, Kip slobode, Opera u Sydneyu i dr.). Građene su od originalnih materijala, što posebno ističe njihov vrlo realističan izgled. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama. U poslijepodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima.


 
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.190 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.490 kn

 

U program putovanja je uključeno

 • prijevoz autobusom prema programu,
 • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Munchenu
 • razglede prema programu,
 • voditelja putovanja,
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

U program putovanja nije uključeno

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 400 kn,
 • ulaznicu za Legoland: 150 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih, besplatno za djecu do 3 godine),
 • ulaznicu za Minimundus (od 1.4. do 1.11.): 135 kn za odrasle, 70 kn za djecu od 6–15 godina, besplatno za djecu do 6 godina (plaćanje prilikom prijave, najmanje 20 prijavljenih),
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta), putno osiguranje i osiguranje od otkaza (preporučujemo)
 
 

Popusti:

 • 20% popusta za dijete od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju,
 • 10% popusta za osobe starije od 12 god. na pomoćnom ležaju.

Napomena

  Napomena: mogućnost polaska iz Karlovca na upit (za dodatne informacije kontaktirajte našu prodaju).  
Najmanji broj putnika: 40
 
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju i Njemačku  nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.   Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.   Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.   Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju, suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.