Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

NP Plitvička jezera, jednodnevni izlet autobusom

Polasci: 20.11., 1.12.2021.

Plitvička jezera jedan je od najljepših nacionalnih parkova u Europi. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetioce iz cijelog svijeta.Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.

Cijena 145 HRK po osobi

Polasci

 • 20.11.
 • 11.12.2021.

Program putovanja

 

ZAGREB – PLITVIČKA JEZERA 

 

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja ispred Glavnog ulaza Zagrebačkog Velesajma (južna strana) u 7;00 sati. Nakon upoznavanja i uputa  o mjerama prilikom putovanja za vrijeme trajanja opasnosti od zaraza od COVID – 19, polazak autobusa  u 07:30 sati.  Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Prolazimo pored Rastoka – koje zovu još i “male Plitvice” zbog prekrasnih slapova koje tvori rijeka Slunjćica. Nastavak vožnje do Nacionalnog parka Plitvička jezera. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, koji, prema ocjeni Unesco-a pripada najvišoj kategoriji spomenika prirode. Uživati ćete u ljepotama Donjih i Gornjih jezera, provesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, te voziti turističkim vlakićem. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili ručak. Planiran povratak oko 18 h prema Zagrebu ( u zimskom periodu kada su dani kraći polazak je u 17,00) Dolazak u Zagreb u večernjim satima

Napomena : preporučamo udobnu odjeću i sportsku obuću, kabanicu ili kišobran.

 

Cijena izleta po osobi: 145 kn

 

Popust: jedno dijete do 12 godina uz dvije odrasle osobe ostvaruju popust od -20%

 

 

   

U program putovanja je uključeno

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
 • razgledavanje prema programu
 • turističkog pratitelja / voditelja putovanja
 • dezinfekcijska sredstva pri svakom ulasku u autobus
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije i prodaje aranžmana

U program putovanja nije uključeno

 • ulaznicu u NP Plitvice koja uključuje vožnju panoramskim vlakićem i elektro brodom – obavezna nadoplata u agenciji prema cjeniku NP  (agencija naručuje grupne karte)
 • trenutne cijene ulaznica možete provjeriti OVDJE

Studentski popust vrijedi samo za studentske odnosno đačke grupe uz popis i ovjeru fakulteta.

*** raspored vožnje brodovima i vlakovima određuje NP Plitvička jezera te agencija nema utjecaj na isto

 

 

Cijene ulaznica za odrasle po terminima

Termini: 

29.05.2021. – 145 kn

02.10.|23.10.2021. – 160 kn

06.11.|20.11.2021. – 75 kn

11.12.2021. – 75 kn

Napomena

**Struktura terena unutar nacionalnog parka je pod određenim nagibom te ima i uzbrdica i nizbrdica. Cijela dionica razgleda pješice u jednom smjeru je oko 8 km, ali može ju svladati svatko. Park se obilazi većinom pješice pa svakako imajte obuću koja vam je udobna, a istovremeno čvrsta za vaša stopala ( ne preporučamo tanke platnene tenesice, japanke, sandale, obuću za plažu…). Dio dionice može se preći i elektrovlakom te se time skratiti pješačenje.  Svakako ponijeti i kišnu kabanicu ili kišobran u slučaju lošeg vremena.

Želimo vam sretan put i dobar provod na Plitvicama

 

 

Jeste li znali:

Na jezeru Kozjak osim vožnje u elektro brodu, možete zaploviti i čamcem na vesla koji možete unajmiti. Čamci su za do četiri osobe.

NAPOMENA: vezano uz novi način naručivanja ulaznica za Nacionalni park

Agencija radi najavu za cijelu grupu te pratitelj putovanja za vas preuzima ulaznice na blagajni parka, nije potrebno pojedinačno stajanje u redu za ulaznice.

 

 

Važne napomene vezane uz putovanja za vrijeme trajanja pandemie COVID – 19

Obavezno ponijeti maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva za ruke.

VAŽNO:
U slučaju donošenja mjera od strane Stožera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske (unutar 14 dana do dana putovanja)
– da za putovanje u određenu zemlju uvedu mjere obveznog testiranja na Covid-19 ili karantene za državljane Republike Hrvatske
– obveznu samoizolaciju/karantenu prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– obveze testiranja na virus Covid-19 prilikom povratka u Republiku Hrvatsku iz odabrane destinacije
– zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju
– bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 2 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije.

 

 

OSTALE VAŽNE NAPOMENE

 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat dijela sredstava od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge. Osiguravajuće kuće ne pokrivaju pandemie), molimo da nas kontaktirate!
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
 • Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
 • Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
 • Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
 • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

Pogledajte i ostala putovanja u ponudi