Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Grupno putovanje

Advent u Beču i Bratislavi

Polasci 5.12. i 12.12., dva dana autobusom

Uživajte u raznolikoj adventskoj ponudi u dvije dunavske prijestolnice, Bratislavi i uvijek raskošnom, posebnom i carskom Beču koji će vas oduševiti svojim svečanim božićnim izdanjem.

Cijena 620 HRK po osobi

Polasci

 • 05.-06.12.2020.
 • 12.-13.12.2020.

Program putovanja

Pogledajte slična putovanja:

Advent u Beču, 2 dana autobusom

Advent u Beču, 3 dana autobusom

1.dan ZAGREB – BRATISLAVA

Polazak u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, turistički peroni 502-506. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Bratislavu. Razgled grada: Stari grad Bratislavsky Hrad – stara gradska vijećnica - Michalski toranj – Katedrala sv. Martina – Academia Istropolitana - Slovačko narodno kazalište – glavni gradski trg. Slobodno vrijeme za vlastite programe, posjet slikovitom božićnom sajmu ili shopping u centru grada. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo šetnju svečano ukrašenim gradskim središtem s bogatom ugostiteljskom ponudom. Noćenje.


2.dan BRATISLAVA - BEČ - ZAGREB

Doručak. Kratka jednosatna vožnja do Beča. Panoramski razgled Beča autobusom: Ring – Opera – veliki muzeji – Parlament – Hofburg, te šetnja s pratiteljem do katedrale sv. Stjepana i poznatog Božićnog sajma ispred gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za ručak, posjete muzejima ili osobne programe. Vožnja do dvorca Schönbrunn. Posjet božićnom sajmu ispred dvorca, mogućnost posjeta unutarnjim prostorijama dvorca kao i šetnja velikim parkom. Odlazak iz Beča u 17 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

POLAZAK 05.12.: FM 650 kn / REDOVNA CIJENA 690 KN

POLAZAK 12.12.: FM 620 kn / REDOVNA CIJENA 650 KN


FM cijena vrijedi do popune kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 7 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40

U program putovanja je uključeno

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
 • 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* u Bratislavi
 • turističkog pratitelja tijekom puta
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

U program putovanja nije uključeno

 • Doplata za jednokrevetnu sobu : 250 kn
 • Ulaznica za dvorac Schönbrunn, Imperial tura odrasli 18 EUR, Grand Tour 22 EUR (ulaznica uključuje audio slušalice na jednom od stranih jezika ili tekst na hrvatskom jeziku, vrijeme i mogućnost ulaza u dvorac određeno je ukupnim brojem posjetilaca)
 • Informativne cijene ulaznica za muzeje u Beču (mogu biti podložne promjeni): ulaznica za povijesno-umjetnički muzej KHM 16 EUR , Albertina 16,90 EUR , Carska riznica 12 EUR, Carski apartmani u Hofburgu 15 EUR, muzej dvorca Belvedere 16 EUR, Kunstforum 11 EUR
 • Boravišnu pristojbu 1,70 EUR po osobi i noćenju (doplata na licu mjesta na recepciji, informativni iznos, točna obavijest u završnom pismu)
 • Troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Napomena


Popusti:

Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 5 % popusta.


Napomena: Organizacija održavanja božićnih sajmova u nadležnosti je gradskih vlasti i mjesnih turističkih ureda.

 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju i Slovačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.


Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.


Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr.

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.