GRUPNO PUTOVANJE

Gardaland - Movieland - Caneva World

2 dana autobusom, polasci 22.06., 28.09. i 20.10.2024.

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina – nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije, te posjet svijetu filma i zabave u Movielandu…. Savršen vikend za svakoga….Program putovanja

 

1. dan    ZAGREB/RIJEKA – MOVIELAND

Polazak autobusa u 05:00 sati iz Zagreba, te polazak sa odmorišta Vrata Jadrana kod Rijeke u 07:30 sati (polazak s Vrata Jadrana-sjever potrebno je najaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku slijedi odlazak u CANEVAWORLD resort, tamo gdje snovi postaju stvarnost. Posjetit ćemo park MOVIELAND THE HOLLYWOOD PARK (ulaznica uz doplatu), koji se sastoji od tri cjeline: Family, Action i Adventure. Najveći hit je KITT SUPERJET adrenalinska vožnja čamcima, Magma 2.1 off road kamion, U 571 podmornica simulator, DIABOLIK rollercoster, Antares – svemirsko putovanje NOVO 2023, Pangea – vožnja džipom,  Hollywood Action Tower (slobodni pad), Horror House (samo za najhrabrije i starije od 14 godina), Fantasmik - kuća straha za djecu, Space lansiranje u svemir ubrzanjem +4G … te mnoštvo odličnih show programa i puno uličnih animacija. Odlazak do hotela. Noćenje.


2. dan GARDALAND - SEA LIFE AQUARIUM

Doručak. Odlazak u zabavni park GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline: Fantasy, Adventure i Adrenaline. Za one najhrabrije su rollercosteri BLUE TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE…  te atrakcije za sve uzraste vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA, 4D Kino, Jumanji Adventure i Labirint … I naposljetku dio za najmlađe posjetitelje Prezzemolo Land, Doremifarm, Transgardaland Express… Vodeni park LEGOLAND® samo za obitelji s djecom, nalazi se unutar tematskog parka Gardaland. Preporučamo obilazak GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu, radno vrijeme 10-18 sati) gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Boravak u zabavnom parku Gardaland i uživanje u atrakcijama do 18:00 sati. Dolazak u Rijeku i Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

 

Redovna cijena programa po osobi: 120,00 €
First minute cijena po osobi: 115,00 €

 (FM cijena vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta predviđenih po FM cijeni)

 

GARDALAND je zabavni park sa 2 glavna dijela Gardaland i Gardaland Sea Life Aquarium.


CANEVAWORLD
 je zabavni park sa 3 glavna dijela Movieland, Aquapark i Medieval Times.

 

HIT U GARDALANDU JUMANJI the Adventure - Doživite džungle u svom vlastitom terencu 4x4 i navigirajte svoj put kroz opasne životinje, padajuće prepreke i moćnog kamenog diva! Vratite sveti dragulj natrag u legendarno svetište u utrci s vremenom da spasite Jumanjija!
JUMANJI THE LABYRINTH - Odvažite se u Labirint gdje ćete se morati suočiti s opasnostima labirinta zrcala drevnog hrama, prije nego što zakoračite u mračnu pustolovnu tunelsku avanturu – ali pripazite na zmije koje pljuju! Zatim konačno uđite u labirint divlje džungle, s bezbrojnim zamkama i iznenađenjima...

 

HIT U MOVIELANDU KITT SUPERJET - adrenalinska vožnja čamcima od 600 konjskih snaga koje voze vješti profesionalni kaskaderi nesmijete propustiti;  Antares 3G svemirsko putovanje s odsutnosti gravitacije, The Horror House : HOLMES HOTEL  i DIABOLIK rollercoster Invertigo...

 

 

U program putovanja je uključeno

 • prijevoz udobnim turističkim autobusom
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/wc/TV na području jezera Garda,
 • voditelja putovanja iz Zagreba,
 • sve razglede prema programu,
 • jamčevno osiguranje,
 • troškove organizacije i realizacije aranžmana

U program putovanja nije uključeno

 • boravišnu pristojbu 1,50-3,00 € po osobi i noćenju (obavezna doplata na licu mjesta)
 • ulaznice za zabavne parkove ( obavezna doplata)
 • doplata za jednokrevetnu sobu 25 € (obavezna doplata ukoliko soba putuje sama / spava sama u sobi) – plaćanje prilikom rezervacije aranžmana
 • dodatne obroke i usluge koje nisu navedeni kao uključeni,
 • troškove osobnih narudžbi
 • putno osiguranje:
  • putno zdravstveno osiguranje - cca 2,65 € po osobi
  • osiguranje od otkaza putovanja + putno zdravstveno osiguranje - cca 9,29 € po osobi (Ukoliko se radi o obiteljskoj polici ili o putniku starijem od 65 godina, iznos police može biti drugačiji; točan izračun  police putnog osiguranja šaljemo nakon dostavljenih podataka)

OBAVEZNA DOPLATA:

 • ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 34 € (za grupu od minimalno 20 osoba) - obavezna doplata u agenciji prilikom rezervacije aranžmana (djeca visine do 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu)
 • ulaznica za zabavni park MOVIELAND po osobi 21 €  (za grupu od minimalno 20 osoba) - obavezna doplata u agenciji prilikom rezervacije aranžmana (djeca visine do 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu)
 • boravišnu pristojbu 1,50-3,0 €  po osobi po noćenju  ovisno o hotelu – plaćanje na licu mjesta

 

*prema stanju iz siječnja 2024. godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

 

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:

 • ulaznica za  SEA LIFE AQUARIUM po osobi 6 € uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)

*prema stanju iz siječnja 2024. godine – cijena može biti podložna promjenama

 

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije

 • Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 13 €
 • Sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 13 €

 

Napomena

 

Minimalan broj plaćenih putnika: 45 osoba


U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene ili na otkaz putovanja.


ZA OVO PUTOVANJE JE POTREBNA VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA ILI PUTOVNICA


VAŽNE NAPOMENE

Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!
Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!


Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.


Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).


Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (Stajanja na putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)


Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

 

Sastavni dio ovog progama su Opći uvjeti putovanja!

 

Last minute  

ITALIJA

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

 

Službeni naziv: Republika Italija, Repubblica Italiana
Površina: 301 336 km2
Stanovništvo (procjena 2002): 57 690 000 (191 stanovnika/km2); 67% gradsko
Glavni grad Rim (Roma) 2 540 800 stanovnika (procjena 2002)
Upravna podjela 20 regija/95 provincija
Službeni jezik talijanski, regionalno i francuski, njemački i slovenski
Valuta euro (€)

 

VELEPOSLANSTVO REPUBLIKE HRVATSKE U ITALIJI:
Via Luigi Bodio 74/76, 00191 Roma, ITALIJA
vrhrim@mvep.hr; it.mvp.hr
0039 06 3630 7650, 3630 7300, konz. 3630 4630
0039 06 3630 3405, konz. 3630 3269

Gardaland

Gardaland je najpoznatije turističko mjesto u Italiji s tematikom zabavnog parka. Godišnje, milijuni posjetitelja posjete zabavni park u potrazi za zabavom nabijene adrenalinom koji svaka atrakcija nosi. Zabavni park Gardaland je odredište gdje zabavi cijela obitelj neovisno o dobi.

 

Livija Marija Furinija, lokalnoga talijanskog poduzetnika i glazbenika, očarao je Disneyland u Los Angelesu, pa je odlučio napraviti velik zabavni park na površini od 600 000 m2 koji bi bio primjeren posjetiteljima svih dobi i različitih ukusa. Otvorio ga je 1975. godine, a park tijekom godine posjeti više od 2,8 milijuna posjetitelja. Nalazi se na obali jezera Lago di Garda, u blizini gradića Castelnuovo del Garda. U bogatoj ponudi od ukupno 56 mogućih vožnji svatko će pronaći nešto za sebe. ParkCijeli je park tematski podijeljen na više dijelova: kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjeno je mlađoj djeci, a posjetitelje pustolovna duha privlači dio parka s pustolovnim atrakcijama koje podižu adrenalin te onima koje nude i posebnu priču iz pojedinog dijela svijeta. Ako ne znate od koje biste atrakcije počeli, provozajte se panoramskim vlakićem (Transgardaland Express) kroz cijeli park. Prezzemolova kućica, na visini od 25 metara, dom je malenog Prezzemola– maskote parka. Od šest velikih roller coastera najveću pozornost privlači Blue Tornado – zaštitni znak Gardalanda – na kojem se juri brzinom većom od 80 km/h te se izvode lažni sudari s tlom. Mammut ostavlja posjetitelje bez daha iako se naoko čini bezazlenim. Magic Mountain, „vlak smrti”, vozi na visini od 54 metra. Raptor je najnovija atrakcija u parku, otvorena u proljeće 2011. g. Vožnje vodenim putovima na Fuga da Atlantide i Colorado Boatu ljeti vas mogu dobro rashladiti. Niz toranj Space Vertigo, visok 50 metara, spustit ćete se do tla za tri sekunde! Tunga je atrakcija u kojoj posjetitelji, spuštajući  se u malenom čamcu niz mirnu rijeku, upoznaju čari afričke divljine! Sequoia avantura nudi iluziju sudara i polaganih dionica vožnje naglavačke. Gardaland Sea Life Akvarium mami posjetitelje magičnim morskim svijetom s tisućama najljepših stvorenja. Nema djeteta koje ne sanja posjetiti to mjesto na kojem će, makar i nakratko, postati poglavica, kauboj ili kakav drugi zanimljiv lik! Doživljaji su toliko snažni da djeca učas zaborave kako su morala čekati i do nekoliko sati ne bi li došla na red za pojedine atrakcije. Najmlađima će se činiti da su doživjeli slikovnicu uživo, a oni stariji još će se dugo sjećati uzbudljivih vožnji i avantura. Livio Furini zasigurno je uspio napraviti park za cijelu obitelj u kojem barem na jedan dan mašta postaje stvarnost.
 Pogledajte i ostala putovanja u ponudi

NAPOMENA Sve informacije na web stranici su informativnog karaktera.

Ne propustite nikada više sjajnu priliku za odmor

Budite ispred drugih. Budite uvijek obaviješteni o našim sjajnim ponudama sa ograničenim brojem mjesta.

Vasa email adresa je sigurna sa nama. Mi nikada nećemo na bilo koji način ustupiti vaše podatke drugim osobama.