GRUPNO PUTOVANJE

Šibenik i NP Krka

Četverodnevna osnovnoškolska ekskurzija u Dalmaciju s posjetom Šibeniku, Zadru, NP Krki i parku prirode Telaščica.

Jedno od najviše izvođenih osnovnoškolskih ekskurzija. Tematika Srednje Dalmacije je svakako jedna od najpoznatijih destinacija kod učenika osnovnih škola. Toliko toga je na ovom putovanju posebnoga da je teško izdvojiti nešto pojedinačnoga. Prekrasni gradovi - Zadar i Šibenik, park prirode Telaščica te Nacionalni park Krka samo su dio ovog prekrasnog putovanja.


Cijena 0 HRK 0,00 EUR
(1 EUR = 7,53450 kn)
po osobi

Polasci

Program putovanja

 

1.dan ZAGREB – ŠIBENIK –BIOGRAD NA MORU

Polazak iz Zagreba ispred škole u jutarnjim satima. Vožnja autocestom kroz Dalmaciju uz potrebita zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Šibenik. Po dolasku - sastanak s lokalnim vodičem te šetnja srednjovjekovnom jezgrom Krešimirova grada: KATEDRALA SV. JAKOVA – pod zaštitom UNESCO-a, GRADSKA VIJEĆNICA, REKTOROVA VIJEĆNICA, TRG 4 BUNARA – iz doba Venecijanaca, TVRĐAVA SV. MIHOVILA... Kraće slobodno vrijeme za šetnju šibenskim uličicama. Kraće slobodno vrijeme, a potom nastavak vožnje do Biograda, smještaj u hotel te raspored po sobama U dogovoreno vrijeme odlazak na hotelsku večeru. Poslije večere, slobodno vrijeme za druženje i zabavu prema izboru. Noćenje.


2.dan BIOGRAD NA MORU - NP KRKA – SOKOLARSKI CENTAR – BIOGRAD NA MORU

Doručak. Nakon doručka, ukrcaj u autobuse te odlazak prema NP KRKA, prirodnom i krškom fenomenu čiji su vodopadi rijeke Krke korišteni za dobivanje električne energije. NP Krka je sedmi nacionalni park u Hrvatskoj poznat po velikom broju jezera i slapova. Dobio je ime po rijeci Krki koja je dio parka. Po dolasku u pratnji lokalnog vodiča odlazak u šetnju po stazicama koje presijecaju NP Krka te upoznavanje s ljepotama parka. U nastavku - organizirani ručak u restoranu u NP Krka. Po završetku ručka odlazak autobusom prema obližnjem SOKOLARSKOM CENTRU gdje ćemo se upoznati sa načinom života tih nebeskih letača. Povratak u hotel. Večera i disco zabava te slobodno vrijeme. Noćenje.


3.dan BIOGRAD NA MORU – VODICE – PP TELAŠĆICA – VODICE -BIOGRAD NA MORU

Doručak. Nakon doručka, ukrcaj u autobuse te odlazak do Vodica gdje ćemo se ukrcati na brod koji će nas odvesti na izlet u PP Telaščica . Tri prirodna fenomena Telašćice ujedno su i njezina glavna obilježja: uvala Telašćica kao najveća i najsigurnija prirodna luka na Jadranu, takozvani „klifovi“ koji se nalaze na Dugom otoku i koji se uzdižu do 161 metra iznad mora i poniru u dubinu do 90 metara te slano jezero Mir s ljekovitim svojstvima. Bogata mediteranska vegetacija broji oko 500 biljnih vrsta. Podmorski svijet broji preko 300 biljnih i 300 životinjskih vrsta. Ručak na brodu. Povratak u hotel. Večera u hotelu. Disco zabava. Noćenje.


4.dan BIOGRAD NA MORU – ZADAR – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela te ukrcaj stvari u autobuse. Boravak u Biogradu do hotelskog ručka. Ručak u hotelu te ukrcaj u autobuse. Odlazak prema Zadru. Razgledavanje rimske Jadere (Zadra) i njenih znamenitosti uz lokalnog vodiča: RIMSKI FORUM - CRKVA SV. STOŠIJE – CRKVA SV. DONATA – CRKVA SV. KRŠEVANA – ZVONIK SV. MARIJE – LUČKI I KOPNENI BEDEMI - TRG PET BUNARA - NARODNI TRG S VIJEĆNICOM - MORSKE ORGULJE… U nastavku posjet Muzeju antičkog stakla gdje se može pogledati jedinstvenu zbirku od preko 5000 različitih staklenih predmeta iz doba antike, odnosno iz razdoblja od I. stoljeća prije Krista do V. stoljeća poslije Krista Slobodno vrijeme do polaska… Slijedi ukrcaj u autobuse te povratak prema Zagrebu. Dolazak ispred škole se očekuje u večernjim satima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: NA UPIT

 

 

 

U program putovanja je uključeno

 • Prijevoz turističkim autobusima za prijevoz učenika
 • licenciranog turističkog pratitelja/voditelja putovanja tijekom putovanja
 • smještaj u hotelu 3* u Biogradu na moru na osnovi 2 polupansiona (doručak i večera) i jednim punim pansionom (doručak/ručak/večera) u višekrevetnim sobama
 • troškove pedagoške pratnje
 • lokalne vodiče za Šibenik , NP Krka i Zadar
 • ulaznicu za NP Krka
 • ručak u restoranu u NP Krka
 • policu osiguranja od nesretnog slučaja
 • policu osiguranja od otkaza putovanja
 • ulaznica za Muzej stakla u Zadru
 • ulaznice za sokolarski centar u Dubravi kod Šibenika
 • ulaznicu za PP Telašćica
 • vožnja brodom te ručak na brodu prilikom odlaska u PP Telašćica
 • jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja

 

 

 

U program putovanja nije uključeno

 • ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
 • sve što nije uključeno pod stavkom „cijena aranžmana uključuje“

 

 

Napomena

Program putovanja je podložan promjenama i dopunama u skladu sa željama Škole odnosno ovisno je i o dostupnosti sadržaja koji se posjećuju.Pogledajte i ostala putovanja u ponudi

NAPOMENA Sve informacije na web stranici su informativnog karaktera.

Ne propustite nikada više sjajnu priliku za odmor

Budite ispred drugih. Budite uvijek obaviješteni o našim sjajnim ponudama sa ograničenim brojem mjesta.

Vasa email adresa je sigurna sa nama. Mi nikada nećemo na bilo koji način ustupiti vaše podatke drugim osobama.