GRUPNO PUTOVANJE

Skijanje Krvavec

3 dana, prevoz+smještaj+ski pass, garantirani polazak autobusom 04.01.2020.

Podarite Vašoj obitelji zimovanje iz snova u Sloveniji, koja je u ovo doba godine čarobno lijepa. Skijajte u Krvavecu, najvećem slovenskom skijaškom centru, koji nudi 30 km uređenih staza i idealne uvjete za uživanje u snijegu po specijalnoj akcijskoj cijeni. U pauzama se možete relaksirati na čuvenoj Plaži ili koristiti neki od sadržaja hotela Krvavec i obližnjeg Fun parka. Putnici će biti smješteni u hotelu Krim na Bledskom jezeru, koje je jedna od najvećih slovenskih prirodnih ljepota. Pozovite nas, ili posjetite naš ured u Zagrebu, iskoristite popuste i rezervirajte putovanje po svojoj mjeri.


Cijena 1480 HRK 196,43 EUR
(1 EUR = 7,53450 kn)
po osobi

Polasci

  • 04.-06.01.2020.

Program putovanja

 

Krvavec je najveće i jedno od najboljih slovenskih skijališta. Skijalište ima 30km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450m do 1,971m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Nalazi se u blizini Kranja. Napredni skijaši naći će veći broj crvenih i crnih staza. Tu su i poligoni za početnike, organiziran je vrtić na snijegu, baby lift sa pripadajućom stazom s likovima iz crtića te dvije pokretne trake. Pored poligona za početnike nalazi se popularna Plaža. Tu možete naći svoju ležaljku za odmor ili pojesti ručak na nekoliko velikih terasa uz apres-ski glazbu. Također u Hotelu Krvavec, koji se nalazi tik uz Plažu, možete ručati u samoposlužnom restoranu. Tu je u blizini i fun park.

Kranjska Gora je simpatično mjesto stiješnjeno u uskom klancu među visokim alpskim vrhovima. Žičare i staze nižu se padinama Vitranca sve od Kranjske Gore do Planice na nadmorskoj visini od 800 m do 1215 m.  Većina staza, oko 70ha, prekrivena je umjetnim snijegom i pogodna je za skijaše različitih skijaških sposobnosti.
Oni koji imaju više iskustva uživati će na poligonu Podkorena gdje se svake godine održavaju natjecanja u Svjetskom skijaškom kupu. Početnici i mlađi skijaši odabiru žičare Kekec, Mojca, Rožle, Tinkara, Pehta, Bedanec koje su sve nazvali po likovima poznatih planinskih priča slovenskog pisca Vandota. U podnožju staza nalazi se Snježna plaža i mnogi restorani.

Bled sa jezerom je biser slovenskih Alpa okružen planinskim vrhovima i vrhuncima. Na sredini jezera nalazi se otočić na kojem je crkva sv. Marije.  Iskoristite slobodne večeri za šetnju uz jezero ili klizanje. Možete posjetiti Adventski sajam ili Bledsku utvrdu s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu, a kada ste već tamo preporučamo da kušate izvrsna vina u njihovoj vinariji.

 

1.dan, Zagreb-Krvavec-Bled

Polazak grupe s autobusnog kolodvora u Zagrebu u 05:30 sati, peroni 502-506. Ugodna vožnja kroz Sloveniju uz jedno stajanje radi odmora tijekom puta. Dolazak na skijalište Krvavec oko 08:30. Uživanje u cjelodnevnom skijanju i bordanju. Oko 17 sati nastavak vožnje do Bleda. Smještaj u Hotel Krim. Večera, noćenje.


2.dan, Bled-Kranjska Gora-Bled

Doručak. Polusatna vožnja autobusom do Kranjske Gore. Uživanje u cjelodnevnom skijanju i bordanju. Oko 17 sati povratak u Bled. Večera, noćenje.


3.dan,  Bled-Krvavec-Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja autobusom do Krvaveca. Uživanje u cjelodnevnom skijanju i bordanju. Oko 17 sati povratak prema Zagrebu. Dolazak oko 20-20:30 sati.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi:

odrasli: 1.480 kn
mladi 15-23,99 g: 1.390 kn
djeca 6-14,99 g: 1.050 kn
djeca do 6 god: 190 kn
 

 

U program putovanja je uključeno

  • autobusni prijevoz tijekom cijelog putovanja
  • 3-dnevnu ski kartu JULIAN ALPS
  • 2 noćenja u Hotelu Krim 3* na Bledu
  • 2 doručka i večere u Hotelu Krim
  • pratnju grupe, organizaciju putovanja, zakonsku jamčevinu

U program putovanja nije uključeno

 Doplate na licu mjesta:

  • boravišna pristojba 3,13 €/odrasli/dan; 1,56 €/djeca 7-18 god/dan.

Mogućnost doplate u agenciji:

  • topli obrok u Restoranu Krvavec (glavno jelo, salata ili juha): 69 kn/osoba

Mogućnost doplate na licu mjesta (na Krvavecu se oprema iznajmljuje na gornjoj stanici gondole, uz prethodnu rezervaciju mogućnost popusta za grupe):  najam skijaške opreme (skije, pancerice, kaciga, štapovi, naočale, jakna, hlače, rukavice, sanjke, test skija); škola skijanja (individualni sati, obiteljski paket, grupni tečaj od 3-8 osoba)

 

Napomena

  Organizator zadržava pravo promjene itinerera u slučaju lošeg vremena!   Minimalan broj prijavljenih putnika: 40NAPOMENA Sve informacije na web stranici su informativnog karaktera.

Ne propustite nikada više sjajnu priliku za odmor

Budite ispred drugih. Budite uvijek obaviješteni o našim sjajnim ponudama sa ograničenim brojem mjesta.

Vasa email adresa je sigurna sa nama. Mi nikada nećemo na bilo koji način ustupiti vaše podatke drugim osobama.