GRUPNO PUTOVANJE

Beč - jednodnevni izlet

Grad Beč je tema izleta koja je u svako doba godine izrazito zanimljiva. Brojna događanja u centru grada tijekom cijele godine svakako dodatno obogaćuju ponudu grada Beča

Jednodnevni izlet u Beč je prilika da se upoznamo s najvažnijim znamenitostima Beča, prije svega sa samim centrom grada koji nam nudi brojne povijesne ostatke kao što su Hofburg, zgrada opere, zgrada parlamenta, zgrada vijećnice ali i čuvenu katedralu posvećenu Svetom Stjepanu. Beč je spoj modernoga i tradicionalnoga. Možda i najpoznatiji Božićni sajam se događa baš u Beču tijekom kojega se postavlja mnoštvo štandova s brojnom gastronomskom ponudom. Naravno, Beč je i u ostalom dijelu godine jedan od najpopularnijih turističkih točaka Europe.


Cijena 0 HRK 0,00 EUR
(1 EUR = 7,53450 kn)
po osobi

Polasci

Program putovanja

Polazak autobusom u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Slijedi ugodna vožnja autobusom uz usputne pauze za odmor kroz Sloveniju i Austriju prema Beču. Po dolasku u Beč odlazak autobusom u orijentacionu vožnju po RINGU: zgrada parlamenta, zgrada vijećnice, Burgtheater, Stadtpark, Opera… Slijedi organizirani posjet kulturnom simbolu grada, Naturhistorisches Museum-u (sadrži preko 30 milijuna različitih eksponata, od postanka sunčevog sustava do evolucije biljaka i životinja), smještenim neposredno  pored jednako slavnog  Kunsthistorisches Museum-a. Potom slijedi razgled  najznačajnijih znamenitosti grada: Trg i Katedrala Sv. Stjepana, Graben, Hofburg, Carska grobnica, Parlament, Gradska vijećnica… Nakon razgleda, slobodno vrijeme za osobne programe, ručak ili kupovinu u popularnoj Mariahilferstrasse. Potom odlazimo do jednog od simbola Beča, popularnog Pratera, gdje ćemo  uživati u vožnji Reisenrad-om. Po završetku slobodnog vremena odlazak prema autobusu te povratak prema Zagrebu, a dolazak na mjesto polaska očekuje se u kasnijim večernjim satima.

  

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: NA UPIT

 

 

 

 

U program putovanja je uključeno

 • Prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
 • Licenciranog voditelja putovanja tijekom izleta (turistički pratitelj)
 • Razgled Beča prema programu putovanja u pratnji voditelja putovanja
 • Posjet i rezervaciju Naturhistorisches Museum-u/ ULAZ BESPLATAN UZ NAJAVU AGENCIJE
 • Pedagošku pratnju prema Pravilniku o provođenju školskih izleta i ekskurzija
 • Vožnja Riesenrad-om u Prateru
 • Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja/nezgode
 • Troškove organizacije putovanja te jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

 

 

 

U program putovanja nije uključeno

 • Ulaznice za objekte koji su od osobnog interesa putnika;
 • Doplata za Time Travel - 100 kn / osobi
 • Sve što nije navedeno pod „cijena aranžmana uključuje“

 

 

 

Napomena

 Program je podložan promjenama i dopunama u skladu sa željama škole odnosno ovisno je i o dostupnosti sadržaja koji se posjećuju.

 

 

 

AUSTRIJA

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je  83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.859.000. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska  manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata. NAPOMENA Sve informacije na web stranici su informativnog karaktera.

Ne propustite nikada više sjajnu priliku za odmor

Budite ispred drugih. Budite uvijek obaviješteni o našim sjajnim ponudama sa ograničenim brojem mjesta.

Vasa email adresa je sigurna sa nama. Mi nikada nećemo na bilo koji način ustupiti vaše podatke drugim osobama.